top of page

YOU ARE
WELCOME

ABOUT ME

Buna, numele meu este Olivia, sunt fotograf de nou nascuti din anul 2017. Pentru mine fotografia de nou-nascut este o arta, este cea mai mare pasiune, transfotmata in meserie. Si fiecare bebelus ma face sa ma conving ca am cel mai frumos job din lume. Cand vine vorba de fotografia newborn cuvintul cheie este-DRAGOSTEA, dragostea fata de ceea ce faci si in special fata de piticii, care pozez in obiectivul aparatului meu. Iar pe langa dragostea neconditioanata fata de fotografia newborn, multa munca, studii in afara tarii si ore de autoperfectioanare stau in spatele cadrelor perfecte.

  

Pasionata la nebunie de nisa fotografiei newborn mereu simt nevoia de a evolua. Am finisat 2 cursuri de mentoring si inclusiv workshopuri de fotografie de nou nascuti la unii dintre cei mai buni fotografi din Rusia ANA KOWA si fotograful din Sankt Petersburg Aliona Gorohovskaia si cursul online "Baby Safety and Posing for newborn photographers with Kelly Brown" (USA).In plus nu atat de demult am avut sansa sa particip la workshopuri in cadrul newborn forum 2020.

Cred ca alegerea unui fotograf de nou-nascuti vine din suflet, cum e dragostea la prima vedere  Va astept cu drag sa cream impreuna fotografii pline de emotie si caldura care cu siguranta vor avea loc in sertarul cu amintiri.

 

Vreau sa-ti amintesti mereu cat de mic si perfect a fost nou nascutul tau,

       cu drag

 

Olivia.

IMG_4898.jpg
AFNS_AWARD.jpg
сертификат ньюорн форум.jpg
сертификат тара.jpg
LOGO+AFNS+2020.png
Badge4+Winner.png
bottom of page